Hahó, királyfi! Merre vagy? — Így használjátok új, interaktív mesekönyvünket!

Hahó, királyfi! Merre vagy? — Így használjátok új, interaktív mesekönyvünket!


Óriási lelkesedés övezi új, interaktív mesekönyvünk, a Hahó, királyfi! Merre vagy?  megjelenését, ezért úgy döntöttünk, összegyűjtjük nektek a leghasznosabb információkat Sylvie Misslin és Amandine Piu meséjéhez kapcsolódóan.

1. A Hahó, királyfi! Merre vagy? nem a hagyományos értelemben vett mesekönyv. Az olvasó tulajdonképpen egy interaktív játékkönyvet tart a kezében, melyben oldalról oldalra lapozva maga szőheti tovább a mese fonalát.
Haho_kiralyfi_merre_vagy_Naphegy_kiado

2. A két kis hercegnő, Rozi és Lujzi elunják, hogy ölbe tett kézzel várják a királyfi érkezését, ezért inkább úgy döntenek, maguk indulnak a megkeresésére. A mesével egészen pontosan 32 féle utat járhattok be, melyek közül 2 járható teljesen végig.
Haho_kiralyfi_merre_vagy_interaktiv_naphegy_kiado3. A Hahó, királyfi! Merre vagy? folytatását az olvasók a szövegek végén található piktogrammok segítségével tudják kiválasztani. Ezek mindegyike fellelhető az oldalsó füleken, így a kisebbek is roppant egyszerűen, egyből megtalálják az általuk választott folytatáshoz vezető utat.
Haho_kiralyfi_merre_vagy_naphegy_kiado_015. A mese minden olvasással újabb és újabb tartalommal bővül, felhőtlen szórakozást nyújtva ezzel hosszú órákon keresztül, lekötve ezzel a kis olvasók figyelmét.
Haho_kiralyfi_Merre_vagy_naphegy_kiado6. Sylvie Misslin meséjét képeskönyv jellegénél és rövidebb szövegeknél fogva a kisebbeknek is, már 4 éves kortól ajánljuk.
Rozi_Lujzi_Hahó_kiralyfi_Merre_vagy
7. Mivel az olvasó minden egyes választással “újraírja’ a mesét, a kreativitást is szinte észrevétlenül, játékosan fejleszti.

8. Flow élmény:  A flow élmény során annyira elmerülünk az alkotói tevékenységben, hogy alatta teljesen megszűnnek a negatív érzések és szorongások. Annyira magával ragadó az érzés, hogy az adott tevékenység alatt megszűnik az időérzékelés, és az állapotból sokkal pozitívabban és energikusabban kerülünk ki.
A mesehallgatás sokszor önmagában is előidézi a flow élményt, de a Hahó, királyfi! Merre vagy?  mese újragondolása az alkotás örömét is előidézi az olvasóban, amely a flow élmény egyik fő ismérve.

 

Rendeljétek meg a könyvet kedvezményes áron itt: Hahó, királyfi! Merre vagy?