Böngéssz, keress, találj! – Böngészőink 1-10 éves korig

Böngéssz, keress, találj! – Böngészőink 1-10 éves korig


Tudjuk, mennyire szeretitek böngészőinket, és azt is, hogy ezekben az időkben különösen jól jön, ha ideig-óráig le tudjátok kötni a kisebbek figyelmét! Ezért úgy döntöttünk, készítünk egy összeállítást , melyben korosztályok szerint csoportosítva mutatjuk be nektek böngésző választékunkat.

böngészők

Évszakos böngészők

Rotraut Susanne Berner minden túlzás nélkül korunk egyik legnépszerűbb és legismertebb gyerekkönyv-illusztrátora, évszakokat felvonultató, szöveg nélküli böngészői a mai napig töretlen sikernek örvendenek a legkisebb olvasók körében, pedig a kötetek első kiadásai a 2000-es évek elején láttak napvilágot. A kötetek azóta óriási utat jártak be, 26 országban több százezres példányszámban fogytak el az elmúlt 20 évben. Az 1-2 éves gyerekek már óriási örömmel forgatják a kezükben, ami nem csoda, hiszen a böngészők minden oldalán keresztül ugyanannak a városnak az életet térképezhetik fel, kötetenként újabb és újabb izgalmas részletekkel várva őket.

Rotraut Susanne Berner böngészőit már 1 éves kortól ajánljuk

Tavaszi böngésző

Rotraut-Susanne-Berner-Tavaszi-boengeszo-2798334362

Nincs is annál kellemesebb, mint amikor egy gyerek órákon át hasal egy képeskönyv fölött, és lankadatlan kíváncsisággal böngészi a képeket, melyeken rengeteg ismerős dolgot, és még több újdonságot fedezhet fel minden alkalommal. Rotraut Susanne Berner Tavaszi böngészőjében hintázó, labdázó gyerekeket látunk, friss virágok díszítik a lakásokat, és kertészeti vásár zajlik a főtéren.

Rendeljétek meg kedvezményes áron itt: Tavaszi böngésző

Nyári böngésző

nyari_bongeszo

A nyári részében pancsoló, fagylaltozó gyerekeket látunk, érik a meggy és az eper, és éppen bolhapiac zajlik a főtéren. Az alkotóművész sok kedves, humoros történetet rejt el gondosan megrajzolt, részletgazdag képein.

Rendeljétek meg kedvezményes áron itt: Nyári böngésző

Nagy sportböngésző

sportbongeszo

Kőszeghy Csilla Nagy sportböngészőjében amerre csak nézünk, mindenki mozog: kint a szabadban, a tornacsarnokban, a medencében. A kötet számtalan mozgásforma megismerésére nyújt lehetőséget, így szinte biztos, hogy mi is kedvet kapunk valamelyikhez, Kőszeghy Csilla vidám rajzait böngészve. Közben pedig minden oldalon segíthetünk Lilinek megkeresni az elveszített alvósállatkáját, egy rózsaszín nyuszit.

Rendeljétek meg kedvezményes áron itt: Nagy sportböngésző

Karácsonyi böngésző

3355300_5

Szintén Kőszeghy Csilla illusztrációival jelent meg a Karácsonyi böngésző, melyben követhetjük egy város életének ünnepek előtti nyüzsgését, a karácsonyi előkészületeit. A művelődési házban az adventi előadásra próbál a zenekar, a gyerekek a pásztorjátékra készülnek. Az óvodában díszeket készítenek, a városban felkerül a házakra a fénylő égősor. Ebben a böngészőben az adventi készülődés és a karácsonyi éj időszakát mutatjuk be. A szereplők útját követve lapról lapra pedig sok apró történetet mesélhetünk el közösen.

Rendeljétek meg kedvezményes áron itt: Karácsonyi böngésző

Évszakos böngészők – Képkereső-szófejtők

A szerzőnő megújult böngészői nemcsak a böngészést teszik lehetővé, de egy úabb funkcióval is gazdagodtak. Ugyanis segítségükkel játékosan fejleszthetjük a kisebbek szókincsét, a képkereső-szófejtőkben erre helyeztük a hangsúlyt. A kicsik a böngészők képeit szemlélve, a kiemelt képek segítségével észrevétlenül tanulják meg a különböző témakörökhöz kapcsolódó szavakat. A képkereső-szófejtő lapjai oldalról oldalra a böngészés és a rácsodálkozás örömét rejtik magukban. A kisebbek olyan témakörök szavait ismerhetik meg a sorozat részein keresztül, mint kert, vasútállomás, cirkusz, benzinkút.

Őszi böngésző – Képkereső-szófejtő

ID22-313460

Varázslatos őszi sétára invitál a megújult Őszi böngésző!

Az Őszi böngésző – Képkereső-szófejtőben az alábbi témakörökkel találkozhatnak a kisebbek:

Szabadidős tevékenységek
Kert
Vasútállomás
Cirkusz
Benzinkút
Öltözék
Bevásárlás
Őszi ünnepek

Rendeljétek meg kedvezményes áron itt: Őszi böngésző – Képkereső-szófejtő

Tavaszi böngésző – Képkereső-szófejtő

Tavaszi_kepkereso_szofejto
Izgalmas tavaszi sétára invitál a megújult Tavaszi böngésző! A tavaszi szókereső-szófejtő böngészőben az alábbi témakörökkel találkozhatnak:

Mindennapos tevékenységek
Lakás
Közlekedési eszközök
Város
Építkezés
Kert
Játékok
Állatok

Rendeljétek meg kedvezményes áron itt: Tavaszi böngésző – Képkereső-szófejtő

Nyári böngésző – Képkereső-szófejtő

Nyari_kepkereso_szofejtoVarázslatos nyári sétára invitál a megújult Nyári böngésző! A nyári szókereső-szófejtő böngészőben az alábbi témakörökkel találkozhatnak:

Mindennapos tevékenységek
Kert
Vasútállomás
Város
Szabadidő
Bevásárlás
Nyaralás

Rendeljétek meg kedvezményes áron itt: Nyári böngésző – Képkereső-szófejtő

Dudás Gergely mackós böngészői

DUDOLF_mackos_bongeszok
Mackó karácsonyi böngészője

macko-karacsonyi-bongeszoje

Dudás Gergely, művésznevén DUDOLF pár évvel ezelőtt, a „Hol a panda?” című képrejtvényével vált világhírűvé egyik pillanatról a másikra. A pandakeresős képrejtvényét több mint 180 ezren osztották meg. Többek között olyan hírességek is, mint Reese Witherspoon. Dudás Gergely mackós karácsonyi böngészője először egy amerikai kiadónál, a Harper Collins-nál jelent meg. A magyar olvasók 2019 karácsonya óta élvezhetik magyar nyelven a könyvet.
mackó_karacsonyi böngészőjeMackó imádja az ünnepeket, főképp a karácsonyt. Szeretné minden barátját vendégül látni, de az előkészületek fárasztóbbak, mint gondolta. Segítesz neki? Meg kell keresnie az elveszett ajándékot, hogy becsomagolhassa, a karácsonyi gyertyát és csillagot, majd a vendégfogadásra szánt nyalókát is be kell szereznie, a tortát és az aprósüteményeket pedig gondosan kiválogatnia.
Mackóhoz minden barátja ellátogatott karácsony este, de a vendégfogadás csak a te segítségeddel sikerülhetett!

Dudás Gergellyel készített interjúnkat itt tudjátok elolvasni: “Hirtelen ötlettől vezérelve rajzoltam meg a pandás képet” – Dudás Gergely Dudolf illusztrátorral beszélgettünk

Rendeljétek meg kedvezményes áron itt: Mackó karácsonyi böngészője

Dudás Gergely DUDOLF mackós böngészőit 4 éves kortól ajánljuk.

Mackó virágos böngészője

Macko_viragos_bongeszoje
Jó hír, hogy kedvenc mackónk kalandjai karácsony után is folytatódnak! Mackónak már nagyon elege van a sötét, hideg télből, ezért elindul megkeresni a tavasz első jeleit.

Hol a pocsolyákban megbújó békákat próbáljuk megtalálni, hol a tyúkólban frissen kikelt csibét kell megkeresnünk, vagy éppen egy rügyező növényekkel teli réten kutatunk a kis szöcske után. A hosszan tartó böngészés egy szabadtéri ünnepségben végződik.

A tavaszi-nyári virágos kötetetben is izgalmas képrejtvények és grafikus feladványok várnak megoldásra.

Rendeljétek meg kedvezményes áron itt: Mackó virágos böngészője

Pierre, a labirintusnyomozó – Az ellopott útvesztőkő nyomában

Pierre_a_labirintusnyomozoA böngészés kortalan szórakozás. Valószínűleg ugyanerre gondolhatott Chihiro Maramuya, Hiro Kamigaki és az IC4 Design, mikor több év alatt, minden apró részletre odafigyelve alkották meg a Pierre-sorozatot. A Pierre, a labirintusnyomozó – Az ellopott Útvesztőkő nyomában c. könyvünket elsősorban 9+ – os korosztálynak ajánljuk.
Pierre_Mr. X ellopja az Útvesztőkövet, melynek varázserejével egész Operavárost óriási labirintussá lehet változtatni. Pierre-nek és barátnőjének, Carmennek meg kell találnia a kiutat az útvesztőkből, de ez csakis a ti segítségetekkel történhet meg! Keressétek meg az elrejtett nyomokat a fantasztikus labirintusokban, oldjátok meg a feladatokat, mentsétek meg a várost!

Pierre, a labirintusnyomozó – Az ellopott útvesztőkő nyomában című könyvet 9 éves kortól ajánljuk.
Rendeljétek meg kedvezményes áron itt: Pierre, a labirintusnyomozó – Az ellopott útvesztőkő nyomában